Terkilan masa tgh mengndung

Terkilan dgn suami..Dlu awl2 kawin asyk ckp psl ank..nk sgt ank..tp, bila skg tgh prgnnt..tk nmpk lngsung muka gembira..xnmpk lngsung dia teruja..btul2 terkilan..smpai tahap rse btter tkpyh usaha ad ank slmni klu mcmni layanan dan prngai dia..

1 Balas

dah cuba slow talk ke dgn suami sis? mgkin dia ada risau bab finance ke ape ke. kite pregnant ni nak kene happy selalu xboleh sedih2. moga dipermudahkn semua urusan sis dgn baby ye