Haii Mommies ? Nak Tnya klau ikhtiar Nak Hamil Mcm Mna.. apa yg prlu Kita consume?

Teringin sngt...

2 Balas

Hai sis.. Nk berkongsi pengalaman, sy dan husband dulu bila 1thn tak conceive lagi, kami start eat clean dan start bersenam dan turunkan berat badan kepada berat badan ideal.. 1minggu 5x 30minit minimum.. Dan sy start makan folic acid jg..

5y ago

Eat clean tu, kami mkn sayur lbh, kurang grm, kurg minyak.. Lbh kpd rebus dan steam, selalunya tak letak garam pun.. Minum juice pun tak letak gula cth, banana milk blend..

Start makan secara sihat @ eat clean. Kalau tak mampu buat dsss. Dan amalkan asid folic.

5y ago

Thank you sis😍