Sayur Nenas

Teringin nak makan sayur nenas tapi husband tak benarkan. Sebab last week makan sayur nenas baby tak gerak sehari. Terus pegi scan, nasiblah jantung baby okay ?? Badan tak cukup tahan. Hari tu durian makan 3 4 ulas terus bleeding. Skrg nenas baby terus tak aktif. Bestnya kalau ketahanan badan macam orang lain yang makan apa pun boleh. Demi kesihatan baby akan ku korbankan x makan buah kegemaran ????

1 Balas

Lebih baik jgn mkn Sya mmg takut ikut cakap suami tu. Klu sygkan baby jgn mkn benda tajam di 🍍 ni. BAHAYA

5y ago

Ya sis. Memang takut sgt sbb baby boleh tak gerak sehari sebab makan nenas. Nasib baik doktor scan jantung baby masih berdenyut. Doktor pun nasihatkan jangan makan sebab mungkin badan x kuat mcm org lain.