BABY KURANG GERAK

Semalam saya ada post pasal baby kurang aktif berbanding sebelumnya. Biasanya awal pagi dah joget kat perut. Syukur hari ni kembali aktif seperti biasa. Masa baby tak aktif tu saya terpikir juga puncanya dan tiba2 teringat saya ada makan 3 potong nenas. Bukan nak salahkan nenas tapi mungkin ketahanan badan saya tak ok kot. Pagi ni suami terus buang nenas. Dah x izinkan saya makan demi kesihatan baby kat perut. #due30/08/2019

1 Balas

Awal kandungan cannot makan nanas. Sy kurg gerak 7 bln g stipal rupanya baby tido. Xmemasal dok dlm ward 😅😅

5y ago

Skrg dah aktif spt biasa 😘