Twins

Teringin nak anak kembar..but how to make it possible ya?

4 Balas

kalau yg klua tu bukan kembar tu bersyukur je la sis. kembar tu bonus kalau dpt . tp bkn snng nk ngandung,lahirkan dan jaga kembar ni . semua kerja jd double😑 dri alahan,dari penjagaan kandungan smpi nk due smpi nk melahirkan semua jd double dri seorang baby . so bersyukur je la kalau yg keluar tu bkn kembar..sb sy pn kembar tp pregnat hanya seorang je baby,tp bersyukur sgt dpt rasa pengalaman pregnant

Sukar kalau kita x ada keturunan kembar, tapi boleh usaha n berdoa. Cuma saya pernah tgk kat IG satu Klinik pakar ni dia boleh bantu untuk ibu yg sukar hamil n juga dapatkan baby kembar..

4y ago

drthokha

Lol. I don’t know how to answer your question.

Itu semua kerja tuhan dik oi