Pregnant 9 minggu

Teringin makan samyang bole ke ye ? 🥺

12 Balas

sy baru makan ramen samyang carbonara cheese tu semalam...sedapp 😋😋 kandungan 16minggu... tp sy masak bubuh sikit je perencah pedas tu... xnk spicy sgt...risau budak at dlm...pastu mkn jgn kenyang² makan beragak je... ape² pun ikot badan...kalau dpt bdn ok alhamdulillah...😊😊

Sy semasa tak pregnant makan juga tp sos dia sy letak dalam sesudu kecik je sbb tak tahan pedas. Mungkin sis boleh try macamtu jugak supaya tak bahaya pada baby tp masih dapat makan samyang

Makan sikit utk lepaskan mengidam tu oklah. Klu samyang yg plastik hitam tu sila masak dgn susu kotak supaya dia tak pedas sgt. Tp better mkn samyang carbonara tu sbb dia kurang pedas.

Samyang y mana.. Y pedas tu ke atau y carbonara y x berapa pedas.. Kalau x tahan.. Makan sikit je dulu.. Risau cirit birit.. Sediakan susu senang kot pedas sgt terus minum susu

Saya makan dua sudu, after 3bulan preg, suami kesian dia pun bgi. Lepas mkn terus menagis sbb happy sgt dpt mkan hahahaha🤣🤣🤣 cepat2 minum air putih dua cawan gelas.

Kalau teringin sangat,makan sesudu dua je sis buat hilang teringin..jgn makan pedas-pedas banyak ya awal ni..kalau yg xpedas tu ok je rasanya

eh samalah rasa teringin, tapi kawal tahap kepedasan tu, better amik samyang carbonara, yg hitam tu mungkin kat kita ok , tpi risau ke baby

saya makan je sis ramen tu sbb mmg fav. alhamdulillah ok . durian pon makan 6ulas. xde pantang sgt 10week masa tu 😅

awq..pgi td sye mkn ramen ngn air coke..ptg sye bru sye preggy..sye tgh scary

Sminggu ni sy dh mkn 2 kali samyang yg hitam tu..ngidam punya pasal🫣..