dahaga air masak tp asyik muntah bila minum... sedihnya....

teringin air masak

10 Balas

sis cuba cari air masak lain cth try coway, kalau tak boleh dasani ke spritzer, apa² je sbb sy dulu coway je boleh yg lain semua saya muntah, coway tu 50-50 nak terkeluar balik, kalau nk gi memana air coway kena ada huhuuu

Saya blh minum air sejuk dari peti ais jer dan suam(belum ada coway) kalau minum air suhu biasa memang rasa loya. Dari 1st trim smpai nk masuk 3rd trim macam tu. Xboleh terima air suhu biasa

Try la minum air mineral. Manatau okay ke. Sbb sy cmtu jugak. Minum air masak je muntah. Tp air mineral okay pulak.

sy masa preggy mmg xsuka minum air masak sbb rase air tu xsedap.

Cuba letak hirisan lemon dlm air masak tu atau daun pandan ke kot ok

Letak lemon sikit. Kurang sikit rase nk muntah

Try minum air sejuk. Atau minum air barley.

cuba gigit2 asam boi @ asam ko

Makan tembikai

alahan tu