Assalamualaikum..Just nak luah kat seseorang ni...yang terlalu baik dan follow saya di asianparent..

Terima Kasih segalanya...Aku tak mintak simpati dari ko...dari tanya persiapan bersalin sampai persiapan berpantang aku dah ready ke belum..maksudnya dah ade ke tak...ko care betul..terasa macam adik beradik je time tu...tiba ko lost contact..diam camtu je..hmm..kalau ko rasa aku ni mengganggu ko jer,ko bagitau aku or ko Block je aku puan aimi jannah...

Assalamualaikum..Just nak luah kat seseorang ni...yang terlalu baik dan follow saya di asianparent..
2 Balas

wsalam..kekdg kita tak tahu org tu bz ke .ada mslh personal ke perlukan space utk bersndirian ataupun bz dengan keluarga..bercuti...atau bz dsbbkn banjir atau sebagainya...in shaa Allah nnti dia free dia ctc la puan balik .. think positif je k....jgn pk bukan2 ..doa yg baik2.. in shaa Allah smua baik2 shj berlaku .mg dpmudahkan segalanya..aamiin..

Maybe die busy kot awak.. maklumlah cuti sekolah + cuti krismas nie, org spend time dgn family. Mgkn tu die x tgk phone @ x sempat balas msg awak. Bersabarlah... Atau pun nnt lpas cuti krismas abis, awak call lah die kan.