37 minggu 5 hari

Tengok kwn2 ramai dah bersalin... Saya masih lagi mencari tanda kelahiran baby... Bdn masih lg bertenaga macam xde lgsg rasa penat.. siap boleh berlari anak lg... ?? Edd 14/7/19..

14 Balas

Saya 19/7 ,rasa mcm baby dh dok kt bwh sgt... Terasa mcm berat je kt situ.. Semua dh xselesa... Bila kite baring pastu nk bangun Allah susah nya ,terasa mcm nk keluar dh Baby.. Tapi xde tanda nk bersalin lgi..

Sama la mcm sy sis xde tanda2 lsg, nak masuk 39 weeks baby kick mcm kurang bila siang hari, so pg check kat hospital terus kene warded sb dorg nak monitor baby.. Pastu tgk baby mcmtu jgk terus dorg induce sy..

5y ago

Aaa dpt pn jwpn yg logik sikit...selalu baca2 kt fb je.. dgr org cte.. sendiri plak seram.. 😅😅 xpernah rasa jd byk baca jela

sama la edd kita..14hb 7..slalu pujuk bby, kalau nk keluar..sila bg tanda..sbb 1st pregnancy kan, takde pengalaman lg..makin bdebar2 rasanya..hehe

5y ago

bila tgh aktif tu, terbonjol sana sini kt perot..hahaha..comel je..husband siap tanya, tak sakit ke 😅

Hehe sme lh sis sy 21/7 tpi skrg perut sllu mengeras n sakit2 rasa kat bawa ne...hmm bile baby mengeras tu tak blh bjln trus semoga d permudahkan sis

5y ago

Amin... Semoga sama2 kte di permudahkan .😘😘

Sma la sy sis sekali hah da kena due dia jgn kn nk blari pon tl snggp lg sebb sakit contraction skt skt giler

5y ago

😂😂😂😂 masa active tu ada x buat amalan mcm selalu org ckp tu jln byk2... Senaman la apala? Selalu dgr org ckp mcm tu... Xtau la mnjadi ke x petua tu

Wah buat video clip baby mommy dance lah ni 😂 anyway semoga semua selamat dan selamat berpantang

😂😂😂😂 mula2 dulu takot kn? Rasa sakit... Dah lama2 ok je suka plak... Rasa mcm nk lg nk lg

5y ago

A'a amin.....

kita sama sis.. 37w 5d. masih tgh mencari2 tanda nak bersalin ni.. huhu edd 14/7 juga

5y ago

aamiin..semoga urusan kita semua dipermudahkan ye mommy 😘

Enjoy dulu baby dlm perut..nnti dh kelua..kita pulak nrindu baby dlm perut

Smga dipermudhkn..Xpe tkt lmbt sikit lhir...Yg pntg ckup buln lhir ank