Barang baby

Tengah runsing pasal barang baby. Keperluan baby belum beli. Harga barang mahal2. Ank first memang bnyak nak kene beli. Mslah skrg ni kewangan kurang, bulan lepas diuji dngn banjir. Allahuakbar.

6 Balas

betul tu. bedung saja pun dah mahal. barut pun dah nak dekat rm10 🥲🥲 mang terkejut tgk harga. masa dulu2 dok beli kat anak buah rasa mcm harga murah je, skang ni nak beli kat anak mang harga kaw2 punyaaa 🥲🥲

1y ago

ye, kat shoppe yg murah ada, tapi kain kasar, jarang, kecik. tak selesa utk baby. membazir jugak kalau beli tak boleh pakai sakitkan kulit baby 🥲 belum pasal botol2 lgi

semoga dipmudhkn urusan sis..cba cr dlu brg prelove..sy pn xbnyk beli yg bru..kbykkn sy beli yg prelove je utk bby sy..rsa rmai je ibu2 dlm grup ni nk jual brg2 bby prelove

agak banyak la barang kena beli untuk anak pertama..macam sy dulu, sy beli sikit² kat shopee..join mums club kat shopee, situ ada harga murah jgk la berbanding kat luar

tu la serabut kepala pikir soal wang....tambahah sekarang ni barang semua naik harga.... Allahuakbar... semoga dipermudahkan segala urusan kita la....

1y ago

barang mahal 1 hal. barang2 dalam umah banyak yg rosak sebab banjir teruk haritu. nak pikir barang baby lgi, barang rumah lgi. dugaan betul. Allahu

beli dkt shopee murah. beli brg preloved pon boleh

sama 🥹