Barang baby

Tengah runsing pasal barang baby. Keperluan baby belum beli. Harga barang mahal2. Ank first memang bnyak nak kene beli. Mslah skrg ni kewangan kurang, bulan lepas diuji dngn banjir. Allahuakbar.

6 Balas

tu la serabut kepala pikir soal wang....tambahah sekarang ni barang semua naik harga.... Allahuakbar... semoga dipermudahkan segala urusan kita la....

1y ago

barang mahal 1 hal. barang2 dalam umah banyak yg rosak sebab banjir teruk haritu. nak pikir barang baby lgi, barang rumah lgi. dugaan betul. Allahu