Mana pencinta kucing? 🐱👋

Tengah rehat-rehat ke tu semua pengguna TAP 😘 Cuba komen bawah sikit agaknya lagu apa ya yang kucing ni tengah menyanyi? Siapa tau😆

Mana pencinta kucing? 🐱👋
23 Balas

lagu 🎼🎵🎶burung kakak tua..hingga di jendela..nenek sudah tua..ggnya tggl dua..🎼🎼🎵🎵🎶🎶dalam version...meow..meow...meoww..meoww...meoww..meoww..meoww..meoww..meow..meoww..meowwww..🎵🎵🎶🎶🎶😆😆😂😂✌️

Lagu bingo 🐈🐱daripada didi & friends 🤭🤭 Pak atan ada kucing, Nama dia bingo B. I. N. G. O B. I. N. G. O B. I. N. G. O Nama dia bingo 🎶🎵🎶🎵🎶🎵 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

kau !!! bagaikan udara yg membantu aku hidup d atas dunia.. tanpa mu ku lemah pasti aku tak berdaya kerna kau mahakarya cinta 🎶🎶🎤🎤🎤😂😂

Whitney Houston dgn lagunya: and iiiiiiiiiiiiii will always love youuuuuuuu i will aaaaaaaaaalways love you

Lagu “ku menangisssssss membayangkan…betapa kejamnya diri mu atas lalalalalla lupa lirik 🤣🤣🤣

Raya Raya Raya Raya... Terkurung lagi di hari raya.... Bertabah lah kawan kawan semua...

baby fish dodododo mama fish dodododo papa fish dodododo i eat fishhhh... 🤣🤣

blk kg oooo blk kg hatii giranggg 😆🤭. .cik meow seronok ble dpt rents. ..

mengantuk,mengantuk.. nak tdur mana.. wooooo,woooo..🤭

rasa sayang hey!. rasa sayang2 hey!