Kira berapa banyak logo TAP yang ada.

Tengah moreh ke tu? Ke ada yang baru dinner?🌙 👀 Cuba kira sikit ada berapa banyak logo TAP dekat bawah ni ya?🔍 Betul ke eh min nampak 3? Hmm 🤔

Kira berapa banyak logo TAP yang ada.
21 Balas

LOGO TAP = 8 1) spray cermin 2) tngah2 jam dinding 3) atas lampu meja 4) atas buku 5) kotak warna hijau sbelah frame gmbar 6) pnyedut vacuum 7) pnyedut vacuum 8) atas skali sbelah kanan ( pling besar ) 🥰

7 tp kalau termsuk dkt penjuru gmbr yg di postkn ada logo TAP maka jwpn jd 8.. hehee🤣🤣🤣✌🏻🏃🏃🏃🏃💨💨

7. awalnya gotong royong raya🤭

7 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

ade 7 logo TAP

ada 7

buku