Help me mommies!

Tengah mencari lotion yg sesuai untuk newborn baby yg mengalami kulit kering.. Boleh share brand ape yg sesuai utk bby saya? #kulitkering #newborn

Help me mommies!
21 Balas

Baby saya jadi macam ni juga . . Lama2 kulit baby jadi ok sis . . Normal awai2 ni orang kata baby salin kulit . . Tapi saya tengok pon kesian kat baby . . Saya overdue 40 weeks 6 day . . Orang cakap overdue pon boleh jadi jugak . . Sekarang dah 22 hari kulit baby dah ok . .