Help me mommies!

Tengah mencari lotion yg sesuai untuk newborn baby yg mengalami kulit kering.. Boleh share brand ape yg sesuai utk bby saya? #kulitkering #newborn

Help me mommies!
21 Balas

for nb normal je dear. my son smpai dkt kening pun kulit mcm merekah sampai abg ipar tnya.. mak cakap org tua panggil taik sawan.. i stop pkaikan lotion and pkai olive oil je and brush sikat baby.. hari2 slow2 sapu and sikat then hilang.. nk wangi pkai baby oil. personally i pkai baby pureen oil