Tempat mana yang anda ingin melancong selepas ini - Hong Kong atau Taiwan?
Voice your Opinion
Hong Kong
Taiwan

1216 respon

22 Balas

Hong Kong. Saya baru search pasal Hong Kong dan taiwan sebab nk jawab soalan ni 🤭🤭. Saya suka Hong Kong sebab ada Ocean Park dan Disneyland. Sesuai untuk anak kecik. Kalau Taiwan pulak, nature dia yg cantik, naik kereta kable di moon Lake, ladang sakura di taman negara Taiwan #TAPsupermoms #TAPactiveusers

dalam malaysia je..sbb sy ni x pndai sgt speaking..masok negara org x tau nk cakap ape😂

MALAYSIA BELOM ABES PUSING..SO PILIH MALAYSIA

🥰 #TAPactiveusers #TAPSupermoms

hong kong disneyland

not in the choices

dalam sarawak je

tak minat dua2

dua2 x nak

dua2 x mau