Berpantang di kampung atau di bandar yang lebih selesa?
Voice your Opinion
Kampung
Bandar

3695 respon

32 Balas

sy pntang kat umh mak kandung mgkin ank kedua berpantang sndri even ddk umh mak mertua sbb mak mertua 80 umo dia x kisah pasal sy pon

mana2 pun boleh tapi saya lebih selesa verpantang sendiri sebab saya jenis xsuka dikongkong dan jarang ikut pantang larang dulu2 ..

depends. kt kampung tenang. kt bndr ada confinment centre yg lengkap dn mewah. TAPXTanamera

Bandar sbb sy xde kampung🤣 mak ayah kt putrajaya mak mentua dkt puchong je🤭😬

Sy duk bndr..mmg xde kg..😅😅✌jd bg sy kg or bndr sm.je..😅😅✌hee

Rumah mil rumah parents dan rumah sendiri semua dekat KL. Tiada pilihan 😅

sb sy duk kg.mak mertua n mak sy pon kg dkt2 je.jd nyee bpantang d kg la😂

Kampung atau bandar sama saja. Yg penting dengan siapa kita berpantang

kg atau bandar sama je yg penting ada org tolong jaga Masa pantang

Bandar ke kampung x penting..janji tak ada tekanan...bole rileks