Siapa yang anda ingin teman bersama sewaktu bersalin?
Voice your Opinion
Suami
Ibu
Bidan/'Midwife'
Lain-lain (sila nyatakan)

15028 respon

79 Balas

suami supaya dia dpt tengok sendiri pengorbanan isteri dia untuk melahirkan zuriat dia ke dunia ni..

hanya dpt brharap saja la.. 😅 sbb tw lw bsalin hosp krjaan.. hsbnd x dbnr kan msuk lbour room..

kalau boleh nk ibu.. tp ibu tak sihat, suami. tp covid ni, suami pon tak dpt teman kan. huhuhu

kalau boleh memang nak suami lah teman, tapi musim covid ni mane boleh ade org teman...huwaaa

nak bidan jer...rasa mcm x nak teran Kalau ada husband or mama kat sblh😅segan kot🤭

Tapi pkpp ni gomen hospital boleh ke suami reman dlm labour room? Sy induce 28 Sept ni

sapa besalin tahun 2022 ni, nak tanya suami dah boleh teman besalin ke dekt hospital krjaan

2mo ago

sy bsalin 2022,suami dh boleh teman klaw kat terengganu ni

Ibu sebab lebih memahami Suami pon boleh.. tp cepat panik bila nampak darah😅😅

nak beranak sorang2 tp tulah takut x larat nak push n tiada org tolong tarik baby.

Kalau blh nk suami ada temankan..tp sbb brsalin czer..maka xdpt la.husben temankan