Siapa yang anda ingin teman bersama sewaktu bersalin?
Voice your Opinion
Suami
Ibu
Bidan/'Midwife'
Lain-lain (sila nyatakan)

15028 respon

79 Balas

berharap kerajaan add on syarat time covid nih . Membenarkan suami teman masa bersalin. In Sha Allah,🤲

3y ago

Tulahhh, melainkan swasta. Kalau kerajaan jangan harap lah. 😣

dari ank prtm smpai ank no 5 semua dgn dokter n nurse.... tp bunting ank no 6 skg nie.. x tahu. suami dpt msuk L.R atau x lagi nnti... 😂

3 kali bersalin sebelum ni suami hanya sempat temankan masa bersalin kali pertama je. Harap sangat bersalin kali ni suami dapat temankan

teringin suami temankan ..tapi disebabkan suami bkrja jauh jadi tidak kesampaian niat 😢 due 9/11 .. bulan 6 2023 baru jumpa suami

nak suami yang teman hari2 berdoa moga ALLAH permudahkan urusan bersalin suami dapat teman dalam labour room amiin ya mujib

nak suami yang teman tapi hari2 berdoa moga ALLAH permudahkan urusan bersalin suami dapat teman dalam labour Amiin ya mujib

anak pertama sendiri😌,ank yg kedua mak yg teman kan😁moga yg ke3 niyh suami boleh teman kan😁..bulan 5 nnti☺

Harap suami, tapi hanya doktor dan pembantu perubatan yg teman. Walaupun bersalin normal dan tahun lepas, bukan musim pkp

klu ble suami tapi sekarang x ble suda, msuk bilik bedah brtmankan nurse n doctor ja la😅 pnantian tarik 5/5/21😌

2tahun lepas suami xdapat msuk LRoom sb kuarantin covid...moga ank ke3 ni ade rezeki suami masuk sekali..aamiinn