Tema Birthday Anak Kartun Huggy Wuggy, Wawa Zainal & Suami Ditegur Supaya Lebih Peka

Tema birthday anak Wawa Zainal dengan kartun Huggy Wuggy mendatang rasa kurang senang peminat memandangkan ia diharamkan dalam negara kita. Hal ini kerana kartun Huggy Wuggy disifatkan sebagai karakter yang ganas dan menunjukkan nilai kurang baik terhadap perkembangan kanak-kanak. Jom baca di sini: https://my.theasianparent.com/tema-birthday-huggy-wuggy

Tema Birthday Anak Kartun Huggy Wuggy, Wawa Zainal & Suami Ditegur Supaya Lebih Peka
2 Balas

Hmmm..itulah kan. Syukur ada yg menegur.

😔