MADU AJAIB BY WAWA ZAINAL

Ada sape2 dh cuba ke madu ni ? ok tak?

MADU AJAIB BY WAWA ZAINAL
13 Balas

Okay...sy dh cuba dgn husb sekali alhamdulillah lepas sebulan terus positif pregnant ni kira ikhtiar kita & cara dan niat pon kena betul jugak..tp mula2 mkn tu trkejut rasa herba dia kuat jugak + pahit2 manis sy banyak skip husb je makan selalu😂moga ada rezeki sis asap💖

4y ago

Cara makan madu ni macam mana sis? Everyday makan sesudu ke waktu nak bersama saja?

Sy ada cuba ni, sy dgn suami minum ni. Alhamdulillah okay. Lepas setgh botol pregnant. Tpi niat kena betul lah, jgn berharap sgt dgn madu. Kena usaha sesma juga dgn suami. Cuma nk bgtau rasa dia x mcm nama dia, hahaha madu xsemua manis yee. 😂😉.

Saya cuba..sebenarnya nak bagi period teratur dgn mslh keputihan je..dlm masa sama mmg nak kan pregnant..x consume sgt pon,tp rezeki sy pregnant lps 2x period teratur

4y ago

Cara makan awak macam mana? Sehari sekali? Setiap hari ya?

Pernah cuba... 1 one my ikhtiar.... & menjadi... Alhamdulillah.... Sbb period pun makin okay sblm lekat tu... Husband pun suka makan...

Bgus madu ni, dy untok ksihatan dlaman...lgi bgus untok org yg nk mengandung, bole ikhtiar dgn cara amal kn madu ni...😊😊

Sy pnh cuba madu ni.. Ok je.. Sy makan 2sudu trus pregnant..

Saya minum period jdi, x teratur 🤦‍♀️

Sy dah cube .mmg okey sgt

Saya penah cuba

Blm cuba lagi