Baju raya anda tahun ini bertemakan warna apa? Jom kongsikan!
Voice your Opinion
Tiada tema
Warna hijau
Warna Biru
Lain-lain (sila nyatakan)

3554 respon

134 Balas

Pkai bju ry taun lepas bli tp xsempat pkai.... sbb taun lepas beraya dkt hsptl xdpt pkai..bby lahir ms 30ramadhan...😂✌last year mint green..taun ni pestime beraya ngn ank..yeayyy.. alhamdulillah ❤❤❤

Kurang seminggu nak raya, masih takde tema. Baju raya pun belum beli. Tak tau akan beli atau tak, tapi baju si kecik of course dah beli. Raya pertama dia

baju raya saya... kain batik..baju singlet 😂😂😂😂 Sbb due 16/06/20... skrg pon da genap 36week.. so tu la uniform raya tahun nie..

Pakai baju taun lepas. Malas nak beli tahun ni raya pertama je. Lepastu rumah tutup.

Mint Green. Sepatutnya Merah Kuning. Last minute tukar sbb color cepat habis 😅

Actually xrncg pun.. Tp suami nak jugak.. So sy ikutkn je. Yg penting suami happy

kain batik je dengan stokin .. sebab pantang masa raya 😂

Baju raya tahun lepas... Pakai balik yg tu ja.... 🤭

asal mana nampak cantik berkenan kat hati je. 🤣

xtau lg sbb dlm pantang klu ikotkan thn dpn🤦