Kata kekunci telefon pasangan, perlu dirahsiakan atau tidak?
Voice your Opinion
Perlu
Tidak

3528 respon

16 Balas

Nope...hp husben..husben siap suh letak finger print...😅😅even kata xnk..dia kata wife prlu ada akses.dkt hp.dia..maka sis redho..haha..hp.sis..dia.xnk plak bila suh buat gitu..dia kata..dia trust wife dia..😅😅😅

Dr zaman bercinta, mmg suami x kisah sy pegang n check hp dia hihi. Skrg dah nikah, sy siap letak fingerprint dia dkt hp sy, n sy punya fingerprint dkt hp dia.

aku tau jga la pswrd n ada finger print kami... Kalau mau hiding tuk dia sendiri buar la asal dia senang...

Sesame tahu pswd masing2. Takde rahsia2.. 😁😁

tidak perlu..malah guna pin yang sama..😅🤣

berani la dia berahsia dgn bini dia ni 😏

Untuk apa di rahsia kan? #TAPSUPERMOMS

Tidak #TAPSupermoms

Sharing is caring

sama sama tahu