BERAT NAIK

tekanan jiwa 2 minggu naik 2kg berat badan. Makan tak banyak. herm. Down gila. Misi la yg nak marah2 nanti. Doc relax ja. First time pregnt. :(

1 Balas

Jgn stress.. Mmg mcm tu.. So satu lagi cara, bersenam 150min seminggu.. Jln kaki je 30min sehari

5y ago

Nurse bimbang baby besar sgt je sis.. Mereka tak marah kn, mereka highlight je.. Cuba jgn ambil makanan manis /gula langsung dan kurgkn carbo.. Mkn sayur hijau n ikan lbh baik.. Oh ya.. Buah manis pun kurangkn.. Cuba lah.. Harap membantu.. Jgn stress.. X elok utk bby..