Sya ada tekanan darah tinggi kalau mengandung,dan anak pernah meninggal dlm perut tahun 2016 gara²

Tekanan darah tinggi Masa tu kandungan dah 32 minggu,risau menguasai diri sekarng ,takut berulang balik?,ble bgi tips atau kata² smgat dri siapa pun

2 Balas

Sentiasa positif puan. Yakinkan dekat diri. Perkara dlu takkan berulang lagi. Puan mesti happy2. Tengok2 kartun yg lucu2. Utk elakkn semua - ve thingking. Jg pemakan baik2 ye mommy. Jg kesihtn. Klu mommy seorg yg beragama islam.. Bykkn istighfar & bdoa agr allah mudahkan semua utk mommy. Moga dipermudahkan bersalin ye mommy. Mommy kuat! #TAPSupermoms #TAPactiveusers

puan kena bykkn berfikir positif..jgn stress selalu berselawat dan dgr ayat2 suci Al quran bg mengelakkn puan alami stress..in shaa Allah smua akn baik2 shj .jika stress puan try bwk mengaji..msti lepas tu ok n blh kontrol smuanya..biasa jika alami tekanan drh tggi ni slh satu faktor pnyebabnya adalah stress..mg dpmudahkan segalanya..aamiin