download-app-banner Senarai Teka Teki Yang Kelakar, Lucu & Susah

Teka teki lucu dan kelakar boleh dijadikan sebagai cara untuk menguji daya pemikiran seseorang serta mengeratkan hubungan dengan keluarga. Berikut beberapa teka teki yang boleh anda jadikan sebagai hiburan ketika bersama dengan tersayang. Teka teki lawak 1: Haiwan apa macam kucing tapi kecil daripada kucing? Jawapan: Anak kucing. Teka teki lawak 2: Kenapa dinosaur tak boleh tepuk tangan? Jawapan: Sebab dinosour.....

5 Balas

👍🏻

🫣

👌

😊