bersalin

Tdie dh bersalin jm 7.45, bby kena than sbb kurang oxygen, bru je keluar 2 ptang, boleh ke doctor benarkan kluar hospital petang nnti.. tak selesa sbb drah bnyak kluar bila bersalin, selang 10 minit keluar, pad cepat je habis. Hurm

1 Balas

Tahniah mommy! Doktor akan check dulu klo mommy ok baby pon ok baru boleh balik. Otherwise doktor nak monitor lagi baby ke ape kena stay.. . If pad habis, husband tak sempat datang bawak. Mintak kat nurse.. selalu diorang bagi. 😊