Normal kh darah haid bnyk slps bersalin

Nak tnya normal ke klau dtg haid slps branak ni kluar bnyk darah,,sy hbis darah nifas 6hb,,sy dtg haid mula 12hb drah first sikit lma2 makin bnyk bru tukar pad dlm stgh jam penuh dah,,,sehari bnyk kli tukar pad sbb darah bnyk kluar,,

1 Balas

12hb tu dlm pantang 60hari lagi x? kalau dlm 60hari lagi kira nifas. bukan period. sbb x ckup 15hari berturut berhenti nifas. and kena pergi hospital sbb byk sgt tu kalau dh penuh within half an hour.