17weeks for this week

Tdi pergi klnik, today appointment minum air gula, but already muntah, need to repeat minum air gula for next chckup. Mcm mana nk bgi muntah lepas minum air gula tu? ?

33 Balas

Dah dua kali dah minum air gula setakat ini bacaan semua okay & xda muntah selepas minum. Sy minum perlahan2 dgn mindset kena habiskan & takleh muntah sbb taknak repeat minum. Pastikan tidur tu cukup supaya tak rasa lesu & mual masa nak minum air gula 😊