Minum Air Gula

Salam semua. Ada tips tak mcm mana taknak bagi muntah lps minum air gula? Saya td first time minum air gula. Rasanya okay je. Tp lps sejam saya dh termuntah. Tk sempat tggu 2 jam. Sayangnyee.. Next week kena repeat balik. #21weeks

4 Balas

Lucky dapat air gula baru bancuh... Minum suam2 panas.. Nak kata manis time tu xde la.. Manis lagi rasa nya teh tarik mamak.. 😅😅😅 .. Lepas minum kehulu ke hilir saya sbb doc nak jumpa.. Pluss kena check gg skali.. Sedar2 dah 2 jam jalan sana jalan sini.. Terus amik 2nd shot.. Lain badan lain kesan nya..

Sy lepas minum air gula, sy rest. Pastu sy jalan2 jugak sikit sementara nak tunggu 2 jam. Sy g check gigi, sy g jumpa doktor. Tp buat slow2 je.

Kalau sy lepas minum air gula terus duduk rest. Tak berdiri sampailah darah kedua diambil.

5y ago

result ok ye sis buat macam tu?

Saya selepas mjnun air gula,saya minum air kosong banyak2..

5y ago

Boleh ya. Okay, nnt sy cuba tanya doctor. Terima kasih semua :)