17weeks for this week

Tdi pergi klnik, today appointment minum air gula, but already muntah, need to repeat minum air gula for next chckup. Mcm mana nk bgi muntah lepas minum air gula tu? ?

33 Balas

Sya 3 kali repeat mnum air gula 😂 first saya muntah saya tipu saya xmuntah tp kantoi sb bcaan rendah sgt sblum mnum 4.3 lepas mnum 2.8 😅 second saya muntah jugk then saya mnipu lg lepas muntah sya pegi mnum dutch lady 2kotak knon nk bg bcaan gula naik then brjaya mnipu bcaan ok sblum 4.2 lepas mnum 4.7 . Tp kene buat lg rupnya sb family ada sejarah kncing manis kali ke 3 tu saya mnum rsa loya nk muntah smua ada sllunye lepas mnum 10mint kmudian sya akn muntah tp kali 3 tu saya tahan akhirnya brjaya brthan 2jam . Alhamdulillah saya mmg xda kncing manis sblum mnum 4.5 lepas mnum 5.2

5y ago

Sama la masa first tu mmg muntah bnyk gila ..kedua muntah jugk .ke 3 tu tak muntah plak xtau psai apa haha