Bukaan 1cm! 37week 2 Day

Tdi pegi sepital sbb ad klua lendir light yellow + drah sikt...but dktor cek bru bukk 1cm, and contraction pon xdk so dktor sruh balik dlu...and dh smpai umah tibe2 pinggang cramp, mule2 xkuat sgt, tpi mkin lame mkin kuat lak dy bagi...tpi bby mengeras xkerap, mcm mne ek? Nk kne pegi balik ke? 😫😫

Bukaan 1cm! 37week 2 Day
2 Balas

Biase mcm saya dlu ank sulung rase mengeras kjap2 klau masa air ketuban bnyk kluar bru sye g sbb mase tu jaln buka 4cm so klau mcm tu bnyk kan berjalan