Sengugut

Hai, sya suda 38w semalam turun darah dgn lendir. Pegi hospital cek bukaan bru 1cm dr suru balik ruma. Malam perut skit mcm sengugut tpi kejap datang kejap hilang. Esoknya pegi hospitl lagi tpi bukaan still 1cm. Risau la perut dah sakit tpi bukaan still 1cm ? due date pula next week. Skg tengah sakit mcm sengugut tu tpi lagi sakitla. Adakah yg macam sya? Anak 1st dr ckp memang lambat bukaan tpi sakit tu xtahan ?

3 Balas

Sya 38w 3d bukaan pun bru 1cm tp perut kerap mngeras2 skg kena thn wad... due 5/12 doc x bgi balik suruh masuk wad jgk hri nie ...

Kalau sakit setiap 5mnit blh segera ke hospital...sakit contraction mmg mmyakitkan sis😅

Huhuhu..sabar ye sis...lg sakit kalau kn induce...bykkan mcgkung utk cptkan bukaan