Eksiden time hujan

Tdi lps blik keje eksiden naik motor,i preg 3 week,dada n perut mmng trhempas ats jln tar tu,blik check x de pendarahn tpi time nk kencing sakit sgt mcm x lawas,lpstu mlm ni tdi sye pegang area bwh tu ade mcm darah tpi x bnyk,sye keguguran ke?confius sbb darah nye sikit sgt

4 Balas

hi sis, preg 3 week sis kira dr first day last period atau dri doctor sis? sy confused skit🥺 sbb smpai hri ini dah 4w+ klau kira guna first day last period tpi due date period sy blm lagi, dlm 3hri lgi mcm tu.