Akak saya minta pendapat dari yang penah kena mcam dia

Dia first period bulan lepas 7hb..then tdi dia keluar dengan saya ade rasa pening2 nk pitam..n dia beli pregnant test..bile test naik 2 line..dan dia nk pergi kliniik swasta ngn sye mlm tdi sbb mse test peregnat dkt rumah ade keluar darah sikit..pergi scan doktor ckp dia pun xnmpk lg baby..tpi bile test pregnant kt klinik 2 line juga..darah tk bnyk sgt..mcm cair2 darah lendir..lps tu kerap sakit pinggang duduk lama..sakit betis....#bantusharing #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

bru 1m. mmg xnmpk lagi. tgu la lagi 1m pg repeat scan balik.

baru lg