keputihan

Kandungan 28w, tp ade keputihan.. Keputihan biase, xde gatal2 pon.. Biasenye klu penat, byk bejalan, keputihan tu akn ade... Cmne ek nk buat? Xpe ke?

2 Balas

Normal dear. Keputihan tu menandakan rahim you menebal to support the pregnancy. Kena observe time to time. Kalau dah start berbau, terus pergi clinic jumpa obgyn ya. Sebab boleh infection and bahayakan baby dlm kandungan. Take care dear

Keputihan normal untuk orang mengandung cuma kena tengok warna dan bau . Selalu nya orang yang tak de keputihan sebelum mengandung kadang ada keputihan masa mengandung