mamom milk booster

Hai smua... Juz nk tnye, ade x mummy2 yg penah mkn milk booster mamom tu... Klu kite mkn, najis bby betukar warne ke? Sbb sy mkn, najis bby jdi warne mcm nk hijau gtu.. Suami bising jgk la..then tnye nurse, die suruh stop mkn tu.. Mkn ubt tambah susu yg doktor bagi je.. Dri klink.. Xtau plk sy klink ade ubt tu, klu tau, sy xbeli mamom tu.. Hehehe... So, mummy2 yg biase mkn tu, ade x najis bby betukar warne mcm tu?

1 Balas

Tak pernah makan. Tapi dulu pernah minum shaklee ESP masa anak menyusu. Najis baby pu hijau gak, tapi soktor kata najis hijau tu sebab baby tengah cirit.

5y ago

O ye ke... Mgkin xsesuai jgk kot... Tp klu cirit najis cair kan.. Ank sy najis xcair, elok je, cume warne die je betukar... 😁