9week

Td scan blm nmpak bby lg.. Doctor ckp klau dh 9weeks dh nmpak... Tp td tak nmpak apa2.. Cuma ada kantung bby je.. Risau sgt.. ?.. 2 mggu lg bru scan lg.. Nk check lg.. Doakn smoga tk ada apa2..

6 Balas

Kalau period xregular ada kemungkinan usia kandungan masih awal sebab tu xnampak lagi. Kalau period regular dan ovulasi awal, 9weeks nampak kantung je ada kemungkinan kandungan xmenjadi. Prepare for the worst. Doa banyak