upt

td cek guna upt biasa satu pagi satu tengah hari satu Petang, even lepas minum air pun saya terus kencing and then cek upt sekali, masih double line. last sekali saya guna clearblue sama jugak double line kalau la betul memang rezeki ni syukur sangat

upt
15 Balas

Mcm kes sy LA ni...ckp dgn suami rosak upt tu..hahaha...beli smpai 10..test hari2...alhamdulillah 12w...Tahniah tau...take a good rest and makan makanan yg sehat2.

5y ago

tq sis heheh

Hamboii da terang sgt da ni.. da bole ucap selamat tinggal kat kami yg "trying to conceive" .. welcome to de club "pregnant"...

4y ago

Alhamdullillah.. baru melekat ni.. baby pkp..

Sy baru merasainya.. bile da macam ni cek upt ptg ke mlam tetap 2 line.. takyah tgu 1st morning urine.

4y ago

Sis ayu.. Saya nak berOPK.. Dan byk lagi benda yg saya nak tanya pasal opk.. Boleh tak contact saya?

Alhamdulillah tahniah sis.. Doakn kami yg ber TTC ni ade rzeki di bln mulia ni jgk.. Aminnnn

terang lg besuluh sis .. x pyh ragu² lg mmg prgy da ne.. jaga mkn jaga ksihatan yaa..

5y ago

wc darl

Tahniah sis..semoga kandungan sis baik2 saja..doakan saya juga yea aamiin

5y ago

tq sis, insha Allah semoga tahun ni sis pun dpt rzeki zuriat jugak yea

Tahniah, dah lewat berapa hari

5y ago

ha a, okey sis heheh

Mmg pregnant ni.. Tahniah ibu..

tahniah sis . baby 2021 ke ni ?

4y ago

baby 2020 sis heheh

Memang betul sis

4y ago

Doakan sya ye sis.. 😔