terjatuh

td ade terjatuh sbb lantai liicn.. tp tangan tahan badan xnk bg punggong terhentak.. xla terok cme pnggang jela rse skit sikit.. bahaya tak klau tak prgi hospital xpe ke.. sbb perot xrase skit pulak.. 17 week.. thanks

2 Balas

Saya dulu pernah jatuh kerusi patah 😜 takde rasa sakit. Tapi besok pagi bangun macam ade cecair pink pink keluar. Saya pergi klinik scan. Baby okay je. Biar hati kita tu rasa lega tahu anak selamat. Doktor bagi ubat kuatkan rahim

Klu xde pendarahan insyallah okay, klu risau juga pegi scan kat klinik tgk keadaan baby, sy pregnant ni 3x dah tergelincir.pling kuat jatuh smbil dukung anak waktu kandungan 6bulan.sy pegi scan baby ok je.