Barang baby murah

Hye mommies,ade tak yg tau dekat mne kedai yg jual brg ii baby murah ii area shah alam/selangor..sbb klau boleh nk berjimat skit xnk la terlebih bajet kan...klau ade share la tau. Thanks❤️#firstmom

20 Balas

Join live baju baby kat shopee. Bundle/preloved. Berbaloi sangat sangat. Harga mostly saya beli rm1-5. Kalau lebih dari rm5, saya scroll lagi live lain yang jual murah sebab takut lari bajet. Ada sekali beli rm40 dapat 20helai ye. Tolak discount rm10, dapat la rm30 je bayar. Hahahahahah. Sebab baby cepat membesar. Dulu nak cuba cuba je beli kat live tu, sekali dah melekat. Sampai menggunung baju anak. Siap beli untuk 3-12month padahal baby baru je keluar perut 🤣

Saya rasa beli shopee yg murah sis. Kalau kat kedai mmg pricey skit. Saya beli baju kat mothercare, h&m and babyshop pricey tp kualiti kain bagus la. Husband x beli bnyak pun sbab takut cepat besar baby. So beli baju tidoq 7 helai, baju biasa 8 helai, baju jalan 3 helai, ade la topi2 and mitten smua. Total pun dlam rm800-900 juga. Tp kualiti tiptop la mmg puas hati.

Klau x nk beli kt shoppe ke online store ke bole try g aeon.. tp kadang2 la ada promo.. kadang sehelai yg baru rm5 je, nk clear stok.. pastu bole buat AEON member, n mommy club dkt AEON.. cumanya mommy club tu weekend minggu pertama je bole guna kad mommy club tu.. Klau brg2 bby tu baik beli kt shoppe la klau nk cut budget.. sbb kt kedai mmg harga 2-3x lipat 😅

bru ni saja tringin pi kedai baby, rasa 4thun lepas murah kat situ haha tu yg cuba pi, msuk² tgok bju lubang² masyaAllahhh hrga dya , spasang dh rm17-18.90 😂, yg cotton biasa dh rm21-22 kering pokett, 😅saya ambik 2psng bju lubang, btol susu ngn ubat gigi ank slung🤭 lepas ni mmg beli kat shopee jaa snang

Klau x nk beli kt shoppe ke online store ke bole try g aeon.. tp kadang2 la ada promo.. kadang sehelai yg baru rm5 je, nk clear stok.. pastu bole buat AEON member, n mommy club dkt AEON.. cumanya mommy club tu weekend minggu pertama je bole guna kad mommy club tu..

klau pampers, sabun sy beli kat gudang borong sg buluh ja.. cuma kdg gudang tu xtentu brg nya.. kdg brg pasaraya yg dtg, kdg brg2 pekakas dpur.. skrg tgl brg2 pakaian je utk diborong.. jenama smart master.. 3 helai rm50 ja.. tapi kena selam cri

saya dh survey mmg shopee sgt membantu👍😅 fokus beli brg 3bln pertama dulu.. anak dh lahir boleh beli lg yg rase perlu.. Bab baju, barut, bedung tk yah bnyk2 sbb pakai sekejap je tp klau nak yg quality helok cari yg ade brand 😊

betul paling jimat beli dr shopee. beli sikit2. jgn jd mcm sy last minit haritu doc ckp maybe kena paksa bersalin terus panic buying. tp memang beza hrga di kedai berbanding online 🥹

Saya beli shopee je. Klau booties n mitten tu dekat kedai Rm7 lebih spasang. Kat shopee boleh dapat 3 pasang rm10 🤭. Baju pun samaa . Murah2.. geram nk beli bebanyak haha

sy beli kt shopee n bundle..yg bundle murah2 je.. kualiti kain pn ok..kt pasar karat ada jual baju baby bundle.. utk newborn beli sikit je dulu sbb baby cepat membesar.