Bhaya atau tak

Salam semua.. Siapa kt sini.. Kandungan dh besar.. Terjatuh dan punggung terhentak.. Kena pantau baby atau ke hospital segera.. Sbb tkde drah.. Cuma pinggang je sakit sgt..

4 Balas

wsalm..sy prnh jgk jatuh tp tertiarap..dptla ampu perut..sy cuma pantau pergerakan bby...yg pntg pastikan bby ad gerak..klau tbe2 lpas jatuh kurg gerak trus g hosp check..

saya pon pernah mcm tu jatuh kat tangga tnggi gak saya pantau baby gerak semua kalau kurang gerak dan skit perut elok la g hospital

Better gi hospital check sis. Wlpn xbleeding kita xtahu kdn sbnr baby kat dlm. At least tenang sikit hati

Lebih baik pergi hospital