Pregnant ke?

Tarikh pertama last period 20/8/2019 . Kalau ikut kalendar sepatutnya dah period tapi tak datang lagi. Saya jenis period yang teratur. Puting payudara rasa sakit. Saya pregnant ke?

14 Balas

Saya pon jenis period teratur sis selama ni..tibe2 bulan8 2xperiod period awl dgn akhir bulan teros bulan 9 tak dtg lgsung...so 28hb aritu spatut dtg delay sampai 2 hari je..saya test upt ptg sbb rase bdn x sedap letih usik nk tido payu dara sakit skali buat upt naik double line alhmdulillah 5 week dah hari ni cume msaih xnmpak apa2 lg haritu...cuba la sis check upt...moga ada rezeki sis...

Saya macam awak jugak masa awal2.... Saya period tak teratur... Saya sakit di payudara... Sakit belakang... Mual.... Lepas 12 hari baru cheak... Dan alhamdulillah hamil... 6 minggu... Dah buka buku pink pun

kecing kerap x?... sy nk period pon sensetiv bau2 mudah mual,pening,sakit paydra, tp bila sy kerap kncing tu ketara..... rupanya pregnnt... period x lwt pon lgi.. ptt date 2hri lgi bru period.

5y ago

Saya smpai skg tekencing je kerap naik letih dah🤪

sis cek upt..if positive, sis pregnant..delay 3hari shja dri saya..sy last period 23/8/2019

Nak tau preggy ke tak kena check upt lah. Kadang lambat period sebab hormon pun boleh jadi.

Cuba sis beli preg test kat farmasi utk check. Moga ada rezeki sis 😊

Kena test upt sis... Tak berani ckp pregnant kalau salah kecewa pulak. Hehe.

5y ago

Takut awal sangat nak test. Hihi tapi tak nak berharap apa apa

Cek upt sis. Semoga ada rezeki

test la upt hehe

Try upt sis...