janin kecil dari tarikh last period

hai mommies nak tanya ada sesiapa pernah alami macam saya tak?? saya last period haritu 25/10/2019 sepatutnya sekarang saya dah 11 minggu pregnant tapi bila saya scan di KK doc kata janin saya kecil dari yang sepatutnya 11 minggu.. sepatutnya lahir 1/8/2020 tapi bila kira ikut janin saya due lambat seminggu iaitu 9/8/2020.. adakah ini normal?

1 Balas

Repeat saja scan. Klu bayi membesar ok.. kadang late ovulasi