pregnant dah 4 week.. tp keluar brown spotting.. normal ke? lepas tu rasa macam nak period. huhu

lagi sehari nak period kalau ikut kalendar.

2 Balas

baring & rehat sb stgh org itu normal sb dh ikut cycle period..biasa akan keluar coklat..kalo jmpa doc, dia ckp darah lama..tp kena hati2 kalo rasa sengugut sb itu tnda xelok..better check dgn doc

3y ago

hari first sptutnya period msih ada rsa sengugut skit. lps tu brown spotting sikit je.. week 5 sy akan pergi scan. hari ini hari kedua sptutnya period tak period jgk. check upt line smkin terang. thanks youu

Tunggu dan lihat samada diikuti period tak. Lagi seminggu test semula UPT. Sepatutnya dpt double line lebih terang drp 4w.

3y ago

Sama-sama. Oh, sepatutnya darah implantasi keluar dulu cth sekali baru dapat double line. Tunggu & lihat.