Tak nampak tanda2 lagi ni..

Tarikh due nak dekat dah.. Tapi tanda2 xnampak lagi ni. Baby nampak selesa duk dlm perut.. Sy tak ada pengalaman sbab first baby. Kepada ibu2 yg dah ada pengalaman tu bleh share sikit tak apa doctor buat klu sampai tarikh due? Sy kena tunggu sampai baby nak kluar ke? Atau doctor paksa bersalin jgk masa tu??

Tak nampak tanda2 lagi ni..
2 Balas

Saya dulu dktr bagi tmpoh smnggu tapi blm ada tnda2 nak brsalin wlaupn dah 41 week.. Sampai date kena serah diri lar sis.. Masuk ubat pn jalan xbuka2 last czer

4y ago

Lama jgk sampai 41week.. Itulah ni pun xnampak tanda nak kluar pun. 2hari lagi tarikh due😰. Tq share pengalaman😊

Sama laa sis.. Saya admit kjap.. Sbb bkk 3cm. Lps tu. Lps 3hri. Dr. Bg blik. Sbb xde perubahan....

4y ago

Tarikh due bila sis? Tgh menunggu jgk ke? 😁