Baby besar

Hye ibu².. saya skrg pregnant 26w2d semalam scan dekat swasta doctor cakap baby besar 1.1kg dah.. next monthly check up dgn doctor di kk baru nak bgtau.. saya just nak tanya incase confirm baby besar, doctor akan tunggu sampai due atau doctor akan bagi tarikh serah diri before due ?? Anak first saya 3.8kg lahir czer sbb poor progress.. masa pregnant anak first and second ni dua² takde masalah apa-apa include gdm..

1 Balas

next monthly checkup 28w akan ada scan dkt kk juga. nanti dktr akn check juga.

9mo ago

tula.. banyak pengalaman time anak sulung yg tak best.. tp tulah kalau kita bgtau dorg pun..entah ler dorg lagi pakar kan so dorg mana nak dengar cakap kita ni..