34 minggu 1 hari

Tarikh 22/5 berat saya 55 kg jer ..hari ni saya timbang berat saya dh 57 kg ..normal ke tu ?atau berat saya terlampau mendadak naik ?

6 Balas

Saya ingat saya terlebih makan😅 sebab saya keluar pi beraya raya ptama jer ..lagipon kereta husband rosak,so tak brani pula nak naik motor utk pi beraya😅

Hahaha sama kita mummy, bulan lepas 51 kg, bulan ni masa raya 56 kg, smpai doctor suruh timbang dua kali 😂😂

5y ago

Hahahahha susah jugak nak tahan nafsu makan ni, setiap masa nak mengunyah😂😂

mommy...berat sy 35 weeks ni,naik mendadak nak dkt 100kg,normal ke tu?sebab sy kuat makan..

Normal sis..baby yg cept naik berat..so control sikit pmknn k 😁

Okay tu.. tak perlu risau

raya kot