42 minggu blum besalin lagi

Tarik Jangkaan 12 2 2020 Tpi smpai sekarng blum besalin lagi Langsung tak ada tanda2x besalin Baby sllu mengeras normal ke tak Risau kesihatan baby?

21 Balas

Kalo kerap mengeras better sis trus pergi hospital...pengalaman sy mcm tu,smpai je hospital jln dah bkk 4cm😂😂😂

Allahu 42weeks saya bca ni pun dah risau . Semoga dpermudhkan urusan sis .semoga awak dan baby selamat

Tak pernah lagi dengar sampai 42w. Bukan kalau dah lama sangat kena paksa bersalin ke

kena g serah diri. jangan tunggu lama2 takut baby berak dalam perut.

Btl tu kna serah diri puan. Tkut bby lemas. Lama sgt tu 42w

Baby mengeras tu pun tanda nak bersalin..better pergi hospital

4y ago

Kena pegi hosptl jgk ni

baby mengeras tu tanda nak bersalin sis.

Pegi laa hosp sis. Dah lebih sangat tu 😅

4y ago

Kalau memang terpaksa, so kena jugak sis. Doc je tahu mcm mana keadaan baby dan sis 😅

Dah 42 weeks serah diri je sis

Sis.apa perkembangan sis?

4y ago

Alhamdulillah..Bby sume ok?sebab lama sgt.