first mom tarik due 25/12/22

hai ada tak dkat sini sngkut darah tinggi nurse sruh hntar pigi hospital..xp nak besalin to blum ada tanda2 lagi

1 Balas

better awak pergi je lah hospital check awak. walaupun x ada tanda nk bersalin. mcm kakak sy, die pergi check up KK mcm biasa lpastu tekanan darah die tinggi, tgg sejam dua jam kt KK pun x turun2, terus dorg decide terus hantar g hospital naik ambulance. sampai hospital, warded nk monitor tekanan darah, masih x turun, trus doktor minta kakak sign untuk emergency czer ptg tu juga. Doktor takut kantung baby rupture sbb tekanan darah die tinggi. punya gelabah mak ayah sy, dorg kt N9, kakak kt selangor. lahirlah baby 32 weeks. 6 tahun dah anak die tu sihat sempurna.

2y ago

terima kasih awak saya baru nak otw pigi hospital naik ambulance juga.. .